Aanvaarding:
in overleg
Type woning:
tussenwoning
Onderhoud:
goed, goed
Vraagprijs:
€ 215.000,- k.k.
Omschrijving:
Aan de bosrand in de wijk Enschede-Zuid is deze royale tussenwoning gelegen. De woning is ideaal voor starter of een jong gezin, heeft een gezellige royale achtertuin op het oosten met een vrijstaande stenen berging en een eigen achterom.

Deze woning is keurig onderhouden, beschikt over 4 ruime slaapkamers en is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met isolerende beglazing.

Het mooie Wesselerbrinkpark is lopend met circa 2 minuten te bereiken. Tevens in de directe omgeving van het prachtige buitengebied van Enschede en het winkelcentrum “Enschede Zuid”. Ook zijn diverse andere voorzieningen in de directe omgeving, te weten; scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer voorzieningen.

Indeling:

Begane grond:
entree, tochtportaal, hal, trapkast met meterkast, toiletruimte met toilet en fontein, royale doorzonwoonkamer voorzien van laminaatvloer, dichte keuken voorzien van een keukenblok en deur naar de tuin.

Eerste verdieping:
overloop, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot het balkon en 1 met een aansluiting voor de wasmachine, moderne badkamer

Tweede verdieping:
via vaste trap te bereiken zolderverdieping, waarop zich een 4e slaapkamer met dakraam en vaste kasten bevindt. Deze zolder biedt tevens een aparte stookruimte en veel bergruimte.

Bijzonderheden:
* Nabij natuurgebied/wandelroutes. sportvoorzieningen en winkelcentra gelegen;
* De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
* Keuken met eenvoudig keukenblok, gasfornuis, oven, afzuigkap en dubbele spoelbak;
* Badkamer op de 1e verdieping is v.v. wastafelmeubel met wastafel, wandcloset, ligbad en doucheruimte;
* C.V.-ketel: combiketel (huur);
* Gesitueerd aan de bosrand;
* Er is een glasvezelaansluiting aanwezig.

Algemene gegevens

Bouwjaar: 1971
Perceel: 168 m²
Woonoppervlakte: 112 m²
Externe bergruimte: 10 m²
Inhoud: 389 m³

Aanvaarding in overleg

In de koopakte zullen de navolgende zaken worden opgenomen:
- Partijen zijn pas gebonden niet eerder dan dat er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend door
partijen (schriftelijkheidsvereiste).
- Voor woningen ouder dan 30 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing.
- Voor woningen gebouwd voor 1993 is de asbestclausule van toepassing.
- Het stellen van een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Hij of zij komt op voor uw belangen als koper en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Afspraak maken voor het bezichtigen van de woning