Dienstverlening

Als Oude Wolbers Verzekeringen Hypotheken Makelaars vinden wij het belangrijk dat u een goed inzicht heeft in de dienstverlening die wij u bieden.

De Oude Wolbers Verzekeringen Hypotheken Makelaars Dienstverleningsdocument / Dienstenwijzer / Privacyverklaring voorziet u van alle informatie welke wij u conform de Wet op het financieel toezicht en AVG behoren te verstrekken.

Voor Oude Wolbers Makelaars geldt tevens de gedragscode van de NVM.

Oude Wolbers Makelaars is lid van de NVM: de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en andere vastgoeddeskundigen. Voor eventuele klachten over en geschillen met een makelaar of vastgoeddeskundige van de NVM kunt u terecht bij de afdeling consumentenvoorlichting van de NVM. Indien nodig is het mogelijk een beroep te doen op de geschillencommissie van de NVM en de onafhankelijke tuchtrechtspraak. Om de gezamenlijke kwaliteit te waarborgen is de NVM-erecode opgesteld. Deze erecode heeft betrekking op de deskundigheid, objectiviteit en betrouwbaarheid van elk afzonderlijk lid. De volledige NVM-erecode kunt u nalezen op de website van de NVM.