Oude Wolbers Hypotheken

Persoonlijk en een goed hypotheekadvies van Oude Wolbers

 

Wilt u een andere of nieuwe woning kopen, uw eigen woning verbouwen? Of uw huidige hypotheekconstructie nog eens goed tegen het licht houden. Dan is het belangrijk te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. Wat verantwoord is en wat niet. U wilt bijvoorbeeld weten of en hoeveel overwaarde u heeft in uw huis, wat de fiscale gevolgen zijn bij de keuze van een hypotheekvorm, welke financiering het beste past. Belangrijk is ook welke bank dat optimaal invult.
Oude Wolbers kan u hierbij perfect van dienst zijn. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag hoe wij dat voor u invullen.

 

Bij Oude Wolbers staat u centraal

 

Bij een financieel advies draait het bij Oude Wolbers om u. Uw wensen, persoonlijke voorkeuren, uw huidige en toekomstige situatie staan centraal. Wij stellen u graag onze jarenlange kennis en ervaring ter beschikking om de best passende financiële oplossingen te vinden. Voor u leidt dat tot rust, veiligheid en zekerheid van de juiste financiële beslissingen. Nu, maar ook aan het einde van de looptijd van uw hypotheek, bij pensionering, bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden.

 

U maakt de beste keuze met uw eigen adviseur

 

Kiest u ons als adviseur, dan brengen wij uw wensen en situatie uitvoerig in kaart. Daarin gaan wij ver, van de kleine, vanzelfsprekende zaken tot de belangrijke (financiële) details waar u wellicht zelf nog geen notie van heeft. Dat is nodig om u perfect te adviseren. Advies dat is gebaseerd op uw situatie waarbij wij de mogelijkheden van meer dan twintig geldverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen en enkele serviceproviders naar uw wensen vertalen. Een brede keuze waaruit wij de besten voor u selecteren. 


Vervolgens bespreken wij helder en begrijpelijk de voor- en nadelen van de mogelijkheden die u heeft. We geven een uitgebreide uitleg over uw oplossing(en) maar ook de reden waarom iets geen goed advies zou zijn, wordt besproken zodat u overal van op de hoogte bent. Het gaat ons om vertrouwen. U kunt vertrouwen op onze kennis, kunde en discretie en bouwen op onze onafhankelijkheid.

 

U bent van harte welkom bij de Oude Wolbers. Samen zullen wij het maximale uit uw financiële mogelijkheden halen. Onafhankelijk en transparant wat betekent dat wij geen provisie van banken of verzekeraars ontvangen. Wij werken tenslotte voor u en daarom op basis van een declaratie. In de praktijk bent u dan vaak goedkoper uit, en kunt u rekenen op een veel bredere dienstverlening.

 

De werkwijze van Oude Wolbers

 

Onze werkwijze kent een vaste structuur die in een aantal stappen wordt doorlopen. Deze stappen nemen we vooraf met u door. Aan de hand hiervan overleggen wij samen met u wat u van ons mag verwachten, wat wij van u verwachten en wat ons gezamenlijke doel is.

 

Stap 1: Uw wensen en eisen

 • In een gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor maken wij een inventarisatie van uw situatie, eisen, wensen een uw doelen.
 • We bespreken ook de aanleiding van uw bezoek.
 • Daarnaast vertellen wij u wat u van ons mag verwachten en wat de kosten zijn van onze dienstverlening, vertaald in een heldere opdracht.
 • Vaak houden wij in dit eerste gesprek al enkele mogelijkheden tegen het licht.

 

Stap 2: Het advies

 • Na dit eerste gesprek analyseren wij uw situatie en rekenen wij deze door. Op basis van uw wensen, eisen en doelen én uw mogelijkheden komt het persoonlijke advies tot stand.

 

Stap 3: Uw mogelijkheden

 • In het tweede gesprek nemen wij uw mogelijkheden en ons advies stap voor stap met u door:
  • Wat zijn uw mogelijkheden;
  • Zijn uw doelen haalbaar;
  • Wat is daarvoor nodig;
  • Wat zijn de voor- en nadelen;
  • Hoe pakt het voor u financieel uit?

 

Stap 4: Uw keuze

Aan de hand van het inzicht dat u heeft verkregen bij stap 3 geeft u uw voorkeur aan en verzorgen wij de afhandeling, denkt u hierbij aan:

 • Aanvragen van offerte(s);
 • U krijgt van ons een helder overzicht van de gegevens en documenten die benodigd zijn;
 • Informeren wij namens u de betrokken instanties (verzekeraars, vermogensbeheerder, notaris, taxateur, eventuele vorige tussenpersoon etc.);
 • Ontzorgen u met betrekking tot de afhandeling van uw aanvraag;
 • Houden belangrijke data in de gaten zodat uw aanvraag en alle aanverwante zaken op het afgesproken tijdstip gerealiseerd zijn.

 

Stap 5: Maar er is meer

Als klant van Oude Wolbers kunt u rekenen op onze brede serviceverlening en continue service ten behoeve van uw totale financiële pakket ook ná het afsluiten van het product. Wij staan voor u klaar en helpen u met alle vragen over uw hypotheek een aanverwante zaken en zullen u van dienst zijn bij eventuele wijzigingen.