Aanvaarding:
in overleg
Type woning:
Onderhoud:
uitstekend, uitstekend
Vraagprijs:
€ 410.000,- k.k.
Omschrijving:
Laat u verrassen door dit exclusieve appartement, met zijn eigen identiteit. Dit luxe afgewerkte drie kamer appartement is gelegen in de bruisende wijk Roombeek in het complex "Het Brouwhuis" dat stoer is en industrieel, maar tegelijk van ongekende kwaliteit.

Rondom het appartementengebouw bevindt zich winkelcentrum “Op de Brouwerij” met diverse winkels zoals supermarkten, een bakker en drogisterij. Daarnaast bevinden zich in de wijk basisscholen, sport- en speelfaciliteiten, het cultureel centrum Prismare en verscheidene musea. Ook het stadscentrum is lopend over de Cultuurmijl op korte afstand alsmede een snelle bereikbaarheid naar het buitengebied. De wijk beschikt over een goede openbaar vervoer verbinding.

Het appartement ligt op de 4e verdieping en heeft een woonoppervlak van ca. 148 m² en een balkon van ca. 12 m². Door de hoge plafonds, open indeling en grote raampartijen ontstaat er echt een gevoel van ruimte.

Indeling:

Begane grond:
de entree naar de appartementen is gelegen aan het parkeerterrein aan de Brouwerijstraat. Vanaf de Brouwerijstraat is eveneens een toegang tot een (gemeenschappelijke) fietsenstalling. De auto parkeert u in de naastgelegen parkeergarage.

Vanuit de afgesloten centrale entree aan de Brouwerijstraat bereikt u via de lift de 4e verdieping.

Appartement: via de entree van het appartement komt u in de hal met garderobehoek en toiletruimte met een hangend closet en fontein. Vanuit de hal bereikt u de royale en sfeervolle living. Grenzend aan de living een royaal zwevend balkon. Open luxe keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur. De keuken bestaat uit twee elementen, een wandmeubel met diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, stoomoven, koffiemachine en aan beide zijden opbergkasten, en een groot kookeiland met buffet gelegenheid en composiet blad, inductiekookplaat met recirculatie afzuigkap, onder lades, vaatwasser en een spoelbak. De keuken geeft u toegang tot de bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van witgoed en bergruimte.

Vervolgens betreedt u vanuit de living een gang welke toegang geeft tot de 2 slaapkamers welke voorzien zijn van fraaie raampartijen tot aan de grond. Ook bereikt u vanuit deze gang de luxe badkamer met wastafelmeubel v.v. spoelbak, wandspiegel met verlichting, royale inloopdouche met stort- en handdouche en hangend closet.

Het gehele appartement is voorzien van een prachtige gietvloer met vloerverwarming.

Bijzonderheden:
* Groot balkon van ca. 12 m²;
* Optioneel berging te huur van de VvE;
* 2 parkeerplaatsen in naastgelegen parkeergarage (betaald tot oktober 2020);
* Modern wonen in een markant complex met historische waarde;
* Gezamenlijke fietsenberging op de begane grond;
* Een prachtige gietvloer die het gehele appartement bestrijkt, de verwarming geschiedt door middel van
vloerverwarming (verwarmen en koelen);
* Er is een wateronthardingsinstallatie en mechanisch ventilatiesysteem aanwezig;

Algemene gegevens

Bouwjaar: 2017
Woonoppervlakte: ca. 148 m²
Inhoud: ca. 400 m³

Aanvaarding in overleg

In de koopakte zullen de navolgende zaken worden opgenomen:
- Partijen zijn pas gebonden niet eerder dan dat er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend door
partijen (schriftelijkheidsvereiste).
- Het stellen van een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Hij of zij komt op voor uw belangen als koper en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Afspraak maken voor het bezichtigen van de woning