Aanvaarding:
in overleg
Type woning:
vrijstaande woning
Onderhoud:
goed, goed
Vraagprijs:
€ 595.000,- k.k.
Omschrijving:
Op unieke locatie in villawijk 't Zwik gelegen, vrijstaande statige villa, met fraai aangelegde voor-, zij- en besloten achtertuin, inpandige royale garage.

De woning werd in 1929-1930 gebouwd onder architectuur van B.N.A. Beudt, onder meer bekend als architect van het Rijksmuseum Twente.

De villa heeft een woonoppervlak van ca. 282 m² verdeeld over 3 woonlagen met 5 slaapkamers.

Indeling:

Begane grond: Vestibule met dubbele garderobe, een separaat toilet met fonteintje, herenkamer, ontvangsthal met fraaie bordestrap, woonkamer en suite met voor- en zij erker, aan de voorzijde een zitgedeelte met openhaard voorzien van marmeren schouw, en aan de achterzijde de eetkamer met openslaande deuren naar het terras en de tuin. De woonkamer is voorzien van een prachtige in visgraat gelegde parketvloer. De keuken is aan de achterzijde gelegen en geeft toegang tot een ruime wijn/ provisie kelder. Vanuit is keuken is de garage/bijkeuken alsmede de eetkamer direct bereikbaar. In alle kamers zijn in de architectuur opgenomen inbouwkasten aanwezig.

1e Verdieping is voorzien van royale overloop met separaat toilet, totaal 4 riante slaapkamers. De ruime masterbedroom is gelegen aan de voorzijde. In het midden is een badkamer voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel. Alle kamers zijn voorzien van ingebouwde kasten.

2e Verdieping: middels een vaste trap is de verdieping te bereiken. De verdieping is voorzien van een gym, slaapvertrek en bergruimte. De gym is airconditioned en geeft toegang tot de sauna en whirlpool.

Bijzonderheden:
- Uitstekende ligging ten opzichte van het centrum, de Universiteit Twente en het ziekenhuis MST;
- Elektrische zonwering met zon- en windsensor;
- Woonkamer, slaapkamer en zolder zijn voorzien van airconditioning;
- Alarminstallatie;
- Elektrische poort met intercom;
- Bouwjaar: 1929;
- Inhoud: 1183 m³;
- Gelegen op een perceel van 663 m².

Afspraak maken voor het bezichtigen van de woning